Sok noni

sok-noni_wiem_o_zdrowiu

Forum -> Sok noni

Tytuł:Sok noni
Autor:Oleńka
12.5.2010, 04:52
Wiem,że ten sok ma silne działanie przeciwnowotworowe, bo wypłukuje z organizmu obumarłe komórki a przyśpiesza proces powstawania nowych

Autor:Przemko
14.9.2011, 14:43
No właśnie. A czy można podawać jednocześnie Noni i Ocean 21 - mam synka chorego na białaczkę.

Autor:Przemko
14.9.2011, 14:43
No właśnie. A czy można podawać jednocześnie Noni i Ocean 21 - mam synka chorego na białaczkę.

Autor:sistintoxot
18.5.2012, 12:16
Ease up a bit, you\'Re hurting me.He sucked it greedily.But she was right; I was sweaty and sticky, with mixtures of my juices intermingled with hers, dried here and there on both of us.I glanced up, Hello Maggie, is it raining? No, She said, I just like carrying wet umbrellas about.But in the video, she stops him with a couple of punches, then just about tears his arms off, then she finishes him off by breaking his back.I gasped again.As the fabric stretched flat, leaving only her labia covered, I snaked my tounge between her legs, curling the tip and drawing slowly back, circling her most sensitive spot, savoring her aroma and taste.Pictures of Dana, and her parents, and Danny, and Melissa.What could she say? She felt horrible, ugly and unattractive.I knew of no one my age in Memphis who would have been as pleasant.My best friend Maria and I thought we were unbelievably lucky when Tanya deigned to sit with us in the cafeteria one day.Bob was already there.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest kwadratowe: koło czy kwadrat?

sok-noni_ciekawostki

Ciekawostki

Zielona herbata

Od dawna wiadomo, że picie zielonej herbaty bardzo pozytywnie wpływa na zdrowie. Przeprowadzone do tej pory badania potwierdzają, że pomaga ona także spalać tłuszcz i zwiększa metabolizm, dzięki czemu możliwa jest utrata kilogramów bez stosowania specjalnej diety.

Czy wiesz, że...

Awitaminoza to brak lub niedobór niezbędnych do życia witamin. Zazwyczaj jest skutkiem niepełnowartościowej diety oraz zaburzań wchłaniania pokarmów. Witaminy pełnią istotną rolę w naszym życiu.

Polecamy

Cukrzyca u dzieci
Cukrzyca jest najczęstszą chorobą przewlekłą u dzieci i młodzieży. Cukrzyca rodzaju 1 występuje zazwyczaj około 10 roku życia, ale coraz więcej dzieci zaczyna wcześniej chorować na tę chorobę.

Archiwum

Metamizol jest lekiem już tradycyjnym i przechodzącym próbę czasu oraz próbę rzeczywistej wartości leczniczej od 1922 roku, kiedy to po raz pierwszy został użyty klinicznie jako środek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy. W ostatnich latach, obok prac oryginalnych, ukazały się także prace poglądowe, przedstawiające metamizol w świetle nowszych badań i na tle nieprzerwanej dyskusji nad jego miejscem w terapii bólu. Pyralgina dzięki temu, że w składzie posiada metamizol koncentruje swoje działania w miejscu największego bólu.