Sok noni

sok-noni_wiem_o_zdrowiu

Forum -> Czy ktoś pił sok noni?

Tytuł:Czy ktoś pił sok noni?
Autor:malwina
6.9.2011, 12:40
witam, od jakiegoś czasu interesuje mnie sok noni. czytałam sporo już w internecie, tam piszą, że ten sok ma wiele właściwości zdrowotnych i pomaga na wiele chorób. nie za bardzo chce mi się w to wszystko wierzyć. chciałabym go wypróbować, ale nie chcę wydawać pieniędzy w błoto (sok noni jest dość drogi). czy ktoś już pił taki sok? czy faktycznie widać efekty wynikające z picia tego soku? proszę o opinie. pozdrawiam.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin

sok-noni_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Zielona herbata

Od dawna wiadomo, że picie zielonej herbaty bardzo pozytywnie wpływa na zdrowie. Przeprowadzone do tej pory badania potwierdzają, że pomaga ona także spalać tłuszcz i zwiększa metabolizm, dzięki czemu możliwa jest utrata kilogramów bez stosowania specjalnej diety.

Czy wiesz, że...

Awitaminoza to brak lub niedobór niezbędnych do życia witamin. Zazwyczaj jest skutkiem niepełnowartościowej diety oraz zaburzań wchłaniania pokarmów. Witaminy pełnią istotną rolę w naszym życiu.

Polecamy

Cukrzyca u dzieci
Cukrzyca jest najczęstszą chorobą przewlekłą u dzieci i młodzieży. Cukrzyca rodzaju 1 występuje zazwyczaj około 10 roku życia, ale coraz więcej dzieci zaczyna wcześniej chorować na tę chorobę.

Metamizol jest lekiem już tradycyjnym i przechodzącym próbę czasu oraz próbę rzeczywistej wartości leczniczej od 1922 roku, kiedy to po raz pierwszy został użyty klinicznie jako środek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy. W ostatnich latach, obok prac oryginalnych, ukazały się także prace poglądowe, przedstawiające metamizol w świetle nowszych badań i na tle nieprzerwanej dyskusji nad jego miejscem w terapii bólu. Pyralgina dzięki temu, że w składzie posiada metamizol koncentruje swoje działania w miejscu największego bólu.